011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

 

BATERIJE ZA LAPTOP

baterije za laptop

Baterije za laptop imaju najveći problema koji se ogleda u trajanju same baterije. U početku baterije za laptop rade sjajno i mogu da traju 4 ili 5 sati, ali kako vreme prolazi, njen kapacitet trajanja je sve manji. Na kraju dolazite u situaciju da ste srećni ako vam baterija za laptop traje više od pola sata bez AC adaptera.

BATERIJE ZA LAPTOP - KAKO DA TRAJE DUŽE?

  • Kada kupite laptop ili novu bateriju, obavezno do kraja napunite pre nego što počnete da ga koristite. Ovo obezbeđuje bateriji da se u potpunosti napuni i produžava vek trajanja.
  • Ne koristite često laptop priključen na adapter. Na duže staze ovo će dovesti do toga da se vaša baterija brže prazni.
  • Laptop držite na sobnoj temperaturi. Niske ili visoke temperature smanjiće vek trajanja baterije.
  • Pustite bateriju da se isprazni pre nego što je punite ponovo. Što baterija bude praznija kada počnete da je punite, njeno trajanje će biti duže. Tako da ako pustite laptop da se potpuno isprazni, to će omogućiti najduži vek trajanja.

GDE MOGU DA NABAVIM NOVU BATERIJU ZA LAPTOP?

Baterije za laptop kada kupite, imate dve opcije:

PRVA OPCIJA

Prvo možete kontaktirati proizvođača baterije i kupiti novu. Ovo je najsigurniji izbor kada kupujete bateriju. Dobićete garaniciju proizvođača i mogu vam poslati besplatno novu bateriju ako se desi da nešto nije u redu sa njom kada ste je kupili. Mana ovakve kupovine je što su cene kod proizvođača znatno više od prosečne cene laptop baterije.

DRUGA OPCIJA

Osim kupovine baterija za laptop kod proizvođača, postoje i brojne firme koje prodaju laptop baterije koje tražu duže od originala. Dodatnaoprema.comje u tom slučaju, pravo mesto za vas.

baterija za laptop

LAPTOP BATERIJE - KAKO IZVUĆI NAJBOLJE OD NJIH?

Baterija za laptop je najvažniji deo laptopa. Bez njih laptop je u stvari manji desktop kompjuter i nije prenosiv. Evo par saveta koji će vam pomoći da očuvate vašu bateriju i izvučete najviše od nje.

Baterija za laptop je u najvećem broju tzv. litijum-jonska (Li-ion). Ove baterije za laptop su odlične zbog toga što imaju veliki energetski kapacitet i nemaju memorijski efekat, što znači ne morate da ispraznite bateriju do kraja pre nego što je ponovo punite. Možda ste čuli da je za bateriju bolje da je potpuno ispraznite pre nego što je ponovo napunite, ali to ne treba da radite sa litijum-jonskom baterijom. U slučaju da često u potpunosti ispraznite bateriju pre nego što počnete sa ponovnim punjenjem, to će dovesti do smanjenja radnog veka baterije. Ali prva dva ili tri punjenja trebalo bi da ispraznite bateriju do kraja, ali posle toga ne više.

Laptop baterije koje mi nudimo su odličnog kvaliteta i na sve baterije za laptop dajemo 24 meseci garancije. U ponudi imamo original i A klasu baterija za laptop koje su vrhunskog kvaliteta, verne originalnoj specifikaciji.

Radni vek baterije za laptop je oko dve godine ili od 300 do 500 punjenja. Sve naše baterije su proverene i atestirane.

Laptop baterije su napravljene od visoko kvalitetnih ćelija i jako dugo traju.

Baterija za laptop cene - kod nas možete naći najbolji odnos cene i kvaliteta. Nudimo najkvalitetnije baterije za laptop po najnižim cenama. U svakom trenutku možete nas nazvati ili doći do naše prodavnice i naši prodavci će vam preporučiti one laptop baterije koje vam najviše odgovaraju. Ukoliko nemamo tražene laptop baterije na lageru slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo je pronaći za vas.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI