011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h
Filteri

Za lep, uredan i pokošen travnjak. Motorni trimeri za travu po povoljnoj ceni sa dvotaktnim motorom velike snage, male težine od po samo nekoliko kg, omogućavaju Vam da redovno, sa lakoćom radite na održavanju Vašeg travnjaka. Lagan motorni trimer/kosa, pogodna za košenje trave ili vegetacije. Dugačko vratilo. Ergonomski rukohvat za udoban rad.

Villager dvotaktni motorni trimer sa strunom, je idealan benzinski trimer za održavanje travnjaka u kućama i vikendicama. Izuzetno je zbog svoje male težine pogodan i jednostavan za korišćenje. Rezna struna laganim udarcem Tap and Go glave automatski izlazi.

Motorni trimeri su takođe pogodni za korišćenje jer im izvor napajanja omogućava mobilnost na velikom prostoru. Villager motorni trimeri su opremljeni dvotaktnim motorima koji poseduju pumpicu za gorivo, tako da je startovanje olakšano. Pri radu obavezno koristite zaštitnu opremu. Uvek nosite zaštitne rukavice za ovu operaciju i sa isključenim motorom i umirenom reznom glavom. Iskoristite akcijsku ponudu.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI